Om forfatteren

Mit navn er Henrik Bondtofte og jeg har arbejdet professionelt med SEO i næsten 20 år. Mit indgående kendskab til SEO-området har jeg altså oparbejdet gennem mange år. Jeg har skrevet to danske SEO-bøger, hvor den første blev frigivet tilbage i 2013, nemlig Linkbuildingbogen i 2021 kom Bogen om interne links på markedet.

Alle typer kunder

Gennem min karriere har jeg arbejdet med alt fra enkeltmandsvirksomheder til nogle af Danmarks største firmaer. Jeg har også stor erfaring med udenlandske virksomheder, ligesom jeg gerne hjælper danske virksomheder med at komme i gang med markedsføringen i Sverige og Tyskland.

Oplæg, kurser og undervisning

Jeg afholder ofte oplæg om søgemaskineoptimering og har de sidste ti år været fast taler ved Danmarks største online marketing konferencer, her i blandt Digital Markedsføring i Holstebro, Marketing Camp og SEODay.

Jeg har gennem mine mange års erfaring oparbejdet referencer fra kunder over hele verden, og uanset om ønsket er at opnå en højere rangering i søgeresultaterne eller at få styr på interne, indgående og udgående links, så er mit fokus altid på at forvandle fagsnak til anvendelige råd, der passer til det reelle behov – så kunderne rent faktisk forstår det.

Min oparbejdede viden har jeg ofte brugt, når jeg i danske og udenlandske medier har udtalt mig om online markedsføring og søgemaskineoptimering. Jeg har også skrevet Danmarks eneste bog om linkbuilding, hvor både fagfolk og begyndere kan lære mere om god linkbuilding. Den udgav jeg tilbage i 2013 og Bogen om interne links er fortsættelsen til denne udgivelse.

Læser du både Linkbuildingbogen og Bogen om interne links, vil du lære alt der er værd at lære om links.